Chat Online WhatsApp!

Tentang Kami

1

Heli Machinery Manufacturing Co., Ltd.diadegkeun dina 2000 sarta mangrupakeun parusahaan téhnologi kacida kreatif.Usaha utama perusahaan nyertakeun excavator sareng bagian undercarriage buldoser, kalebet roller track, roller carrier, sprocket, idler, track chain asy, sapatu lagu, ember shafts, gears, chain link, chain link, belt plates Screws jsb.
Dina widang R&D sareng manufaktur mesin konstruksi, Mesin Heli gaduh kakuatan anu kuat.Adhering kana konsép inovatif pursuing kaunggulan, parusahaan terus investasi dina panalungtikan téhnologi sarta pamekaran dina aplikasi pamaké konci, bringing hasil panalungtikan sarta pamekaran panganyarna ti laboratorium ka pasar jeung transforming kana produktivitas.Dina waktos anu sami, perusahaan parantos ngalaksanakeun manajemén kualitas total salami mangtaun-taun, ngalaksanakeun standar ISO9001, sareng ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen kualitas perusahaan.Standar ISO9001 ngalir ngaliwatan sakabéh prosés produksi jeung operasi.Ayeuna, produk parusahaan geus dijual sakuliah nagara jeung meunang negeskeun konsumén jeung pangakuan tinggi industri.

Ningali ka hareup, Heli bakal salawasna émut kana prinsip perusahaan "nyiptakeun kauntungan pikeun perusahaan, nyiptakeun nilai pikeun konsumén, sareng nyiptakeun kabeungharan karyawan", nyokong nilai-nilai inti "kréativitas, mandiri, kerjasama. , sarta simbiosis", dumasar kana "integritas salaku akar, kualitas Jeung filosofi bisnis "preciseness, inovasi salaku jiwa, jauh-sightedness", sarta striding maju ka hadé ngawangun "produsén jasa kelas munggaran dina widang konstruksi. mesin”

Tujuan perusahaan

Nyiptakeun kauntungan pikeun perusahaan, nyiptakeun nilai pikeun konsumén, sareng nyiptakeun kabeungharan pikeun karyawan.

misi Heli

Komitmen pikeun manufaktur mesin konstruksi sarta jasa, Tongchuang Heli chassis armor.

Tujuan Pangwangunan

Pikeun nyiptakeun "produsén jasa kelas munggaran dina widang mesin konstruksi"

Arah ngembangkeun: ngembangkeun sarta produksi bagian undercarriage pikeun excavator sedeng jeung badag.
Fokus pamekaran: Komitmen pikeun ngahasilkeun bagian-bagian undercarriage excavator sedeng sareng ageung, teras urang bakal teras-terasan ningkatkeun bagian chassis modél penggali sedeng sareng ageung, ningkatkeun téknologi, nyampurnakeun detil, sareng nyumponan kabutuhan palanggan anu béda.Pikeun nyadiakeun konsumén jeung kualitas stabil sarta harga lumrah sedeng jeung bagian undercarriage excavator badag.
Dina mangsa nu bakal datang, Heli bakal terus kerja keras pikeun ngembangkeun, fokus kana bagian undercarriage of excavator sedeng jeung badag --- "dijieun di Heli, bagian undercarriage badag".