Chat Online WhatsApp!

Taros Kami

Quanzhou Heli Mesin Manufaktur Co., Ltd

Alamat

Jalan Zishan, Komunitas Zenglin, Jalan Jinlong, Distrik Licheng, Kota Quanzhou, Fujian, Cina

Surélék

heli@cqctrack.com

cqc@cqctrack.com

Telepon

0086-18367854145

0086-15168554996

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami