Chat Online WhatsApp!

E70 E70B mini Excavator Undercarriage Bagian Lacak Bottom Roller Sprocket Top roller Idler Pikeun Caterpillar

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    IMGP1712

    IMGP1713

    IMGP1717

    IMGP1715

    Ngaran Produk Bagian Undercarriage: ExcavatorPads karétPikeunHileud E70 / E70B
    Bundles Kaasup Roller lagu / Roller luhur / Idler / Sprocket / Grup lagu
    Bahan atah 50MnB Baja
    Pikeun Tipe Mesin Mini Excavator
    Téhnik Pabrikan Ngajalin
    Teu karasa Surface 56° – 62° HRc
    OEM / ODM ngaropéa PinuhDirojong
    Sertipikat ISO 9001:2000
    Palabuhan Pangiriman XIAMEN atawa port husus di Cina
    Waktu Pangiriman Di jero24Jam-jaman

    Cocog sareng Model


    Mangga nganggo "Pilarian dina wéb (Ctrl+F)” pikeun milari modél anu nungtut

    Komatsu

    PC20 PC30 PC40 PC55 PC60 PC100 PC120 PC180 PC200 PC210 PC220 PC240 PC260 PC300 PC360 PC400 PC450 D20 D30 D31 D50 D60 D65 D61 D80 D85

    Hitachi

    EX30 EX30 EX55 EX60 EX100/120 EX150 EX200 EX210 EX220 EX300 EX350 EX400 EX450 ZX55 ZX70 ZX200 ZX240 ZX270 ZX300

    Hileud

    E70 E120 E240 E300B E305.5 E307 E311/312 E320 E322 E325 E330 E345 E450
    CAT215 CAT225 CAT235 D3C D4D D4H D4E D5 D5H D5H D6D D6E D6H D7G

    Kobelco

    SK07C SK03N2 SK55 SK60 SK100 SK20 SK140 SK200 SK210 SK220 SK230 SK350 SK260 SK30 SK310 SK320 SK330 SK350 SK450 K907 PH335 PH440 PH550 PH7055 50BM57555 BM5075 5005 500 50

    Sumitomo

    SH60 SH120 SH20 SH220 SH280 SH300 SH350 LS108 LS118 LS2800

    Kato

    HD250 HD307 HD450 HD700 HD770 HD800 HD820 HD1250

    Hyundai

    R55 R60 R80 R130 R200 R210 R215 R225 R230 R290 R320 R450

    Daewoo/Doosan

    DH55 DH60 DH150 DH220 DH280 DH300

    Samsung

    SE210 SE280 SE350

    Volvo

    EC55 EC140 EC210 EC240 EC290 EC360 EC460

    Mitsubishi

    MS110 MS180

    Yuchai

    YC35 YC60 YC65 YC85

    inquiries OEM salajengna

    1) Bagian pikeun model teu didaptarkeun di dieu ogé bisa pinuh ngaropéa2) Pikeun ngonfirmasi Bagian anu dipilih pikeun mesin anjeun,Punten wartosan kami pikeun palayanan ukuran anu tepat

    H40dd5a8cb15e43758c5b0895eb4184cek

    H443b1de7eda24a3abc2c75b09f5c2ac22







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami