Chat Online WhatsApp!

Produk

  • Ngadamel Roller Lagu Kualitas Luhur 1175047 ROLLER BOTTOM HD55 pikeun Bagian Undercarriage Excavator

    Ngadamel Roller Lagu Kualitas Luhur 1175047 ROLLER BOTTOM HD55 pikeun Bagian Undercarriage Excavator

    Pabrikan High Quality Track Roller 1175047 BOTTOM Roller HD55 pikeun Excavator Undercarriage Bagian Roller kami cocog sareng sadaya merek sareng model excavator, mini excavator, dozer, crusher, screeners sareng mesin anu dilacak.Salian merek CQC kami, Top Rollers Tugas beurat kami rollers luhur pituduh ngalacak leuwih pigura undercarriage sarta dirancang pikeun kinerja dijamin pikeun tiap aplikasi tur dijieun kalawan flanges bertulang jeung segel tugas beurat pikeun ngaronjatkeun kahirupan maké jeung ulang...
  • E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Suku Cadang Handap Roller Handap Roller

    E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Suku Cadang Handap Roller Handap Roller

    E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Spare Parts Bottom Roller Lower Roller Feature: 1) Roller lagu kami nganut ngaliwatan sistem hardening jeung nyemprot sistem quenching bari complying jeung ISO System stringent.2) Kami tiasa ngajamin yén bagian éta gaduh résistansi ngagem anu saé sanajan dina kaayaan kerja anu paling parah 3) Kami nganggo pusat mesin sateuacanna, mesin CNC horisontal sareng nangtung pikeun ngalaksanakeun prosés sapertos machining, pangeboran, threading sareng ...
  • CQC Excavator Undercarriage Bagian Handap Handap Roller E70B Excavator Lagu Roller

    CQC Excavator Undercarriage Bagian Handap Handap Roller E70B Excavator Lagu Roller

    CQC Excavator Undercarriage Parts Bottom Lower Roller E70B Excavator Track Roller SERVICE KAMI Undercarriage nganut ngaliwatan sistem hardening jeung nyemprot sistem quenching bari complying jeung ISO System stringent.Kami tiasa ngajamin yén bagian éta ngagaduhan résistansi ngagem anu saé bahkan dina kaayaan kerja anu paling parah.Kami nganggo pusat mesin sateuacanna, machining CNC horisontal sareng nangtung pikeun ngalaksanakeun prosés sapertos machining, pangeboran, threading sareng panggilingan pikeun mastikeun q ...
  • Tipe Batu Ember Huntu pikeun Excavator E345 9W8552 Ember Huntu sareng Pin sareng Retainer Suku Cadang Excavator Tugas Berat

    Tipe Batu Ember Huntu pikeun Excavator E345 9W8552 Ember Huntu sareng Pin sareng Retainer Suku Cadang Excavator Tugas Berat

    Tipe Batu Ember Huntu pikeun Excavator E345 9W8552 Ember Huntu sareng Pin sareng Retainer Tugas Berat Excavator Spare Parts Undercarriage nganut ngaliwatan sistem hardening sareng sistem nyemprot quenching bari patuh kana Sistem ISO anu ketat.Kami tiasa ngajamin yén bagian éta ngagaduhan résistansi ngagem anu saé bahkan dina kaayaan kerja anu paling parah.Kami nganggo pusat mesin maju, mesin CNC horisontal sareng nangtung pikeun ngalaksanakeun prosés sapertos machining, pangeboran, threading sareng panggilingan ...
  • Profésional Castingr Ember Huntu Produsén PC200RC PC300RC PC400RC

    Profésional Castingr Ember Huntu Produsén PC200RC PC300RC PC400RC

    Produsén Castingr Bucket Teeth Profesional PC200RC PC300RC PC400RC Pausahaan kami khusus dina sababaraha jinis huntu ember, adaptor LIPI, cutter samping, pelindung sisi, tip ripper adaptor Loader jsb bagian ngagantian Mesin Konstruksi.Urang lengket prinsip "kualitas kahiji, jasa munggaran, perbaikan kontinyu sarta inovasi papanggih konsumén" pikeun manajemén jeung "enol cacad, enol keluhan" salaku tujuan kualitas.Pikeun nyampurnakeun layanan kami ...
  • Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 handap roller EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR

    Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 handap roller EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR

    Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 roller handap EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR Bahan: 40 CR atanapi 50Mn Surface karasa: HRC 50-58, jerona 4-10 mm Kelir: Hideung atawa konéng Téhnik: Forging / casting waktos Garansi: 2000 jam gawé Sertifikasi: ISO9001/14001 Waktos Pangiriman: Dina 30 poé sanggeus kontrak ngadegkeun Paket: standar ékspor palet kai Tempat asal: Fujian, Cina MOQ: 2 lembar Kaunggulan kami ANNLITE urang 5 janji 1 On-time del ...
  • Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller biaya

    Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller biaya

    Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller Biaya Pitur Utama 1.The grup lagu jeung sapatu téh ngaliwatan prosés quench-tempering pikeun ngajamin sipat mékanis alus teuing, kakuatan tinggi jeung résistansi maké punjul mun bending jeung pegatna.2.The karasa permukaan grup lagu jeung sapatu téh HRC50-60 pikeun ngurangan maké jeung umur panjang, nambahkeun nilai ka produk Anjeun salajengna ka anjeun bisnis ku maximizing durability of produc Anjeun ...
  • Jual panas SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts ngalacak roller Excavator Track Roller produsén

    Jual panas SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts ngalacak roller Excavator Track Roller produsén

    Hot selling SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts track roller Excavator Track Roller manufacturers Undercarriage parts for crawler crane, excavator and bulldozer, kaasup ranté lagu, sapatu lagu, sapatu rawa, sprocket & ruas, track roller, idler, carrier roller, bolt & nut, jsb .Dina waktos anu sami, urang tiasa nyaluyukeun sapatu lagu, sapatu rawa pikeun anjeun, numutkeun sarat atanapi gambar anjeun.Aya deui bagian undercarriage pikeun rujukan anjeun: NO.Kode Mo...
  • Panyadia Cina DH220 27131217 Ember Huntu Of Excavator Tugas Berat Ember Huntu

    Panyadia Cina DH220 27131217 Ember Huntu Of Excavator Tugas Berat Ember Huntu

    Cina Supplier DH220 27131217 Ember Huntu Of Excavator Heavy Duty Ember Huntu Fungsi utama excavator nyaeta pikeun konstruksi rékayasa.Sapertos jalan raya, sasak, wangunan, balong beternak, rékayasa bawah tanah, penggalian darurat, jsb Ember salaku bagian penting pikeun excavator, ogé diwangun ku loba asesoris, kawas ngajalin huntu LIPI jeung adaptor, motong edges na wilah, ember papayung, jsb. Jenis Aplikasi Komatsu PC18, PC20, PC30, PC40, PC50, PC60-1/5/6/...
  • kualitas luhur forging E320 IU3352 ember huntu tip pikeun excavator Ember Huntu harga borongan

    kualitas luhur forging E320 IU3352 ember huntu tip pikeun excavator Ember Huntu harga borongan

    kualitas luhur forging E320 IU3352 ember huntu tip pikeun excavator Ember Huntu harga borongan Daptar modél KOMATSU (EXCAVATOR) PC15 PC20 PC30 PC40-5 PC40-7 PC55 PC60-5 PC60-7 PC71 PC75 PC58 PC100 PC120 PC150 PC100 PC100 PC100 PC100 PC100 PC100 ZX55 EX40 EX55 EX60 EX70 EX75 EX100 EX110 EX120 EX150 EX200-1 EX200-2 EX200-3 EX200-5 EX220 EX300 ZX330 EX400 ZX870 hileud ...
  • PC200TL Ngadengdekkeun Ember Huntu 205-70-19570TL pikeun Komatsu PC200 Excavator Rock Ember Huntu

    PC200TL Ngadengdekkeun Ember Huntu 205-70-19570TL pikeun Komatsu PC200 Excavator Rock Ember Huntu

    PC200TL Tilting Bucket Hunt 205-70-19570TL pikeun Komatsu PC200 Excavator Rock Bucket Teeth Excavator Spare Parts Forged Bucket Hunt Forging: cara pikeun meunangkeun bentuk jeung ukuran nu tangtu ngaliwatan tekanan logam dipanaskeun, sanggeus pemanasan suhu luhur jeung ngagunakeun extrusion, organisasi logam bakal dirobah sarta jadi leuwih raket, sahingga ngaronjatkeun kakuatan sarta ngagem-lalawanan.Dina panungtungan manjangkeun ember huntu digawé hirup.Kadua résistansi ngagem sareng daya tahan ember palsu nyaéta 1,5 kali ...
  • Supplier Harga Murah Bagian Undercarriage Track Chain/track Link PC400-6 Excavator Chain Link Assy Dijieun di Bélarus

    Supplier Harga Murah Bagian Undercarriage Track Chain/track Link PC400-6 Excavator Chain Link Assy Dijieun di Bélarus

    Profésional Excavator & Bulldozer Aftermarket Bagian Undercarriage Produsén Pabrik Supplying Langsung, Kualitas Super kalawan Harga kalapa!Kauntungan kami 1.Respon gancang dina 12 jam 2.Accept pesenan leutik (MOQ: 1pcs) 3.Custom service.Unusual bungkusan, packing baku atawa sakumaha customer diperlukeun 4.Excellent jasa saatos-jualan 5.Strict kontrol kualitas system.100% pabrik nguji tanaga pamariksaan iklan luyu jeung standar internasional pikeun sampling frékuénsi luhur, pikeun mastikeun ...