Chat Online WhatsApp!

Excavator Lagu Roller

  • Ngadamel Roller Lagu Kualitas Luhur 1175047 ROLLER BOTTOM HD55 pikeun Bagian Undercarriage Excavator

    Ngadamel Roller Lagu Kualitas Luhur 1175047 ROLLER BOTTOM HD55 pikeun Bagian Undercarriage Excavator

    Pabrikan High Quality Track Roller 1175047 BOTTOM Roller HD55 pikeun Excavator Undercarriage Bagian Roller kami cocog sareng sadaya merek sareng model excavator, mini excavator, dozer, crusher, screeners sareng mesin anu dilacak.Salian merek CQC kami, Top Rollers Tugas beurat kami rollers luhur pituduh ngalacak leuwih pigura undercarriage sarta dirancang pikeun kinerja dijamin pikeun tiap aplikasi tur dijieun kalawan flanges bertulang jeung segel tugas beurat pikeun ngaronjatkeun kahirupan maké jeung ulang...
  • E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Suku Cadang Handap Roller Handap Roller

    E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Suku Cadang Handap Roller Handap Roller

    E70 E70b E120 E200 E300 E336 Excavator Track Roller Undercarriage Spare Parts Bottom Roller Lower Roller Feature: 1) Roller lagu kami nganut ngaliwatan sistem hardening jeung nyemprot sistem quenching bari complying jeung ISO System stringent.2) Kami tiasa ngajamin yén bagian éta gaduh résistansi ngagem anu saé sanajan dina kaayaan kerja anu paling parah 3) Kami nganggo pusat mesin sateuacanna, mesin CNC horisontal sareng nangtung pikeun ngalaksanakeun prosés sapertos machining, pangeboran, threading sareng ...
  • CQC Excavator Undercarriage Bagian Handap Handap Roller E70B Excavator Lagu Roller

    CQC Excavator Undercarriage Bagian Handap Handap Roller E70B Excavator Lagu Roller

    CQC Excavator Undercarriage Parts Bottom Lower Roller E70B Excavator Track Roller SERVICE KAMI Undercarriage nganut ngaliwatan sistem hardening jeung nyemprot sistem quenching bari complying jeung ISO System stringent.Kami tiasa ngajamin yén bagian éta ngagaduhan résistansi ngagem anu saé bahkan dina kaayaan kerja anu paling parah.Kami nganggo pusat mesin sateuacanna, machining CNC horisontal sareng nangtung pikeun ngalaksanakeun prosés sapertos machining, pangeboran, threading sareng panggilingan pikeun mastikeun q ...
  • Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 handap roller EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR

    Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 handap roller EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR

    Kualitas alus teuing excavator track roller bagian undercarriage EX70 roller handap EX75 ranté sprocket drive track rollers EX75UR Bahan: 40 CR atanapi 50Mn Surface karasa: HRC 50-58, jerona 4-10 mm Kelir: Hideung atawa konéng Téhnik: Forging / casting waktos Garansi: 2000 jam gawé Sertifikasi: ISO9001/14001 Waktos Pangiriman: Dina 30 poé sanggeus kontrak ngadegkeun Paket: standar ékspor palet kai Tempat asal: Fujian, Cina MOQ: 2 lembar Kaunggulan kami ANNLITE urang 5 janji 1 On-time del ...
  • Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller biaya

    Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller biaya

    Excavator Track Lower Roller pikeun Kobelco Sk60 Sk100 Crawler Undercarriage Parts Excavator Track Roller Biaya Pitur Utama 1.The grup lagu jeung sapatu téh ngaliwatan prosés quench-tempering pikeun ngajamin sipat mékanis alus teuing, kakuatan tinggi jeung résistansi maké punjul mun bending jeung pegatna.2.The karasa permukaan grup lagu jeung sapatu téh HRC50-60 pikeun ngurangan maké jeung umur panjang, nambahkeun nilai ka produk Anjeun salajengna ka anjeun bisnis ku maximizing durability of produc Anjeun ...
  • Jual panas SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts ngalacak roller Excavator Track Roller produsén

    Jual panas SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts ngalacak roller Excavator Track Roller produsén

    Hot selling SK60 SK200 Excavator Undercarriage Parts track roller Excavator Track Roller manufacturers Undercarriage parts for crawler crane, excavator and bulldozer, kaasup ranté lagu, sapatu lagu, sapatu rawa, sprocket & ruas, track roller, idler, carrier roller, bolt & nut, jsb .Dina waktos anu sami, urang tiasa nyaluyukeun sapatu lagu, sapatu rawa pikeun anjeun, numutkeun sarat atanapi gambar anjeun.Aya deui bagian undercarriage pikeun rujukan anjeun: NO.Kode Mo...
  • Kubota excavator chassis bagian Kx35 rojongan roller handap roller sprocket kabayang Track Roller Kazakhstan lagu roller

    Kubota excavator chassis bagian Kx35 rojongan roller handap roller sprocket kabayang Track Roller Kazakhstan lagu roller

    Kubota excavator chassis bagian Kx35 rojongan roller handap roller sprocket kabayang Lagu Roller Kazakhstan lagu roller Urang suplai kaasup tapi teu diwatesan ka merek na model nu didaptarkeun di handap: Komatsu PC20 PC30 PC35 PC40 PC45 PC60-1-3-5-6-7 PC75 PC100-3 -5 PC120-3-5 PC150 PC200-1-3-5-6-7-8 PC220-1-3-5-6 PC240 PC300-1-3-5-6-7 PC350 PC400-3-5-6 PC450 PC650 PC750 PC800 CATERPILLA Sunda E55/E55B E70/E70B E110/E110B E120/E120B E180 E215 E225DLC E235 E240 E300B E307 E306 E307 E306 E305 E306 E305...
  • Excavator handap gilinding HD1250 HD1800 lagu roller handap roller bagian undercarriage

    Excavator handap gilinding HD1250 HD1800 lagu roller handap roller bagian undercarriage

    Excavator handap gilinding HD1250 HD1800 lagu gilinding handap roller bagian undercarriage fitur utama: Fungsi kabayang ngarojong nyaéta ngirimkeun beurat unit lokomotif kana taneuh jeung gulung dina lagu.Dina raraga nyegah derailment, rollers rojongan ogé kudu bisa nyegah Mapay ti ngabalukarkeun gerakan relatif gurat eta.Roda pangrojong sering dianggo dina leutak, cai, lebu, sareng keusik, sareng tunduk kana tabrakan anu kuat.Kaayaan gawé anu ekstrim ...
  • OEM diménsi undercarriage suku cadang HD500 HD700 excavator lagu gilinding pabrik kuat

    OEM diménsi undercarriage suku cadang HD500 HD700 excavator lagu gilinding pabrik kuat

    Suku cadang undercarriage dimensi OEM HD500 HD700 excavator track rollers Garansi pabrik kuat pikeun bagian undercarriage Disegel & lubricated Track Link: 1200Hours or 6months Track Shoe (Track Pad): 1200Hours or 6months Idlers: 1200Hours or 6hours or 20hours: 200hrs or 6hours. 6months (CQC brand: 2000hours) Bagéan: 1200Hours atanapi 6months (CQC brand: 2000hours) Track Link 35MnB;, HRC50 ° - 55 ° Pin & Bushing 40MnB, HRC55 °...
  • bagian Undercarriage kato excavator handap gilinding HD400 HD450 lagu gilinding

    bagian Undercarriage kato excavator handap gilinding HD400 HD450 lagu gilinding

    Bagian Undercarriage kato excavator roller handap HD400 HD450 lagu roller Brand / Tipe No. D85-21 D155 D155A-3-5 D155-6 D275-5 D355A-3 D375-5 D3C D4/D4D D5/D5B D5C/D5G D6C/D D7G D8K/H D8N D8R D9N D9R D5H D6H7 PC Exc5N D9R D5H D6H7 PC PC120 PC200 PC200-5 PC200-7 PC300-6 ...
  • Kato 513 Hd250 Excavator Undercarriage Parts Track Roller, Hd513 Bottom Roller Hd513

    Kato 513 Hd250 Excavator Undercarriage Parts Track Roller, Hd513 Bottom Roller Hd513

    Kato 513 Hd250 Excavator Undercarriage Parts Track Roller, Hd513 Bottom Roller Hd513 BRAND CATALOGUE BULLDOZER D20 D30 D31 D37 D40 D41 D45 D50 D60 D65 D68 D75 D80 D85 D150 D155 D275 D355 D3C D3D D4C D4D D4H D5 D6C D6D D6H D7G D8K D8N D9N D10N D11N KOMATSU PC30 PC40 PC45 PC60 PC75 PC100 PC120 PC150 PC200 PC220 PC300 PC350 PC400 CATERPILLAR E70B E110 E120B E215 E235 E307 E311 E312 E322 E180 E180 E322 E180 E180 E30 EX30 E30 EX30 E30 EX300 EX300 EX300 E300 EX300 EX300 EX300
  • Badag excavator roller lagu handap roller pc400 sk450 buldoser baja lagu ganda roller assembly

    Badag excavator roller lagu handap roller pc400 sk450 buldoser baja lagu ganda roller assembly

    Badag excavator roller track handap roller pc400 sk450 bulldozer steel track ganda roller assembly More model mangga bagja ngahubungan kami Cocog pikeun Brand Model KOMATS U PC20 PC30 PC35 PC40 PC45 PC60-1-3-5-6-7 PC75 PC100-3-5 PC120- 3-5 PC150 PC200-1-3-5-6-7-8 PC220-1-3-5-6 PC240 PC300-1-3-5-6-7 PC350 PC400-3-5-6 PC450 PC650 PC750 PC800 CATERPILLA Sunda E55/E55B E70/E70B E110/E110B E120/E120B E180 E215 E225DLC E235 E240 E300B E307 E306 E305 E311/E312 E320 E320/E220...