Chat Online WhatsApp!

Tingali Naon Anu Urang Laksanakeun

  • 1

Tentang Kami

Heli Machinery Manufacturing Co., Ltd

Heli Machinery Manufacturing Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2000 sareng mangrupikeun perusahaan téknologi anu kreatif.Usaha utama perusahaan nyertakeun excavator sareng bagian undercarriage buldoser, kalebet roller track, roller carrier, sprocket, idler, track chain asy, sapatu lagu, ember shafts, gears, chain link, chain link, belt plates Screws jsb.

Produk

  • Produk Diulas
  • Kadatangan anyar
  • facebook
  • youtube
  • tiktok